Programma

Zondag 9 september


Minibattle 10.00-11.00 uur
Kidsrun 10.00-14.00 uur = VOL
Singerun 14.30-15.00 uur
Teamrun vanaf 15.00 uur

MINI BATTLE

Vanaf 2 t/m 5 jaar kunnen de kleinste strijders al battle’en op een speciaal gemaakt parcours. Parcourslengte: circa 80-200 m.
Kosten: €3,-

KIDS RUN

Voor de fanatieke kids is er de leuke stoere kids run. Je bevliegt als een echte piloot die net neergestort is alle obstakels en hindernissen die je onderweg tegen komt om uit de handen van de vijand te blijven. De kids run is op hetzelfde parcours als de single en team run, durf je iets niet of vind je het een beetje te spannend… dan sla je deze over en ga je gewoon naar de volgende hindernis die je wel aandurft. Deelname van 6 tot 16 jaar. Parcours lengte: +/- 4-5 km.
Kosten: €15,- (eventueel mag er één ouder gratis meerennen als begeleiding).

SINGLE RUN

Wil je als een tornado het Battlefield over vliegen dan is deze single run echt iets voor jou! Je hoeft op niemand te wachten en kunt overal op je eigen tempo de hindernissen op stormen. Duik in de modder, tijger onder netten door, ren als een ware commando door de bossen. De beste run om een weddenschap aan te gaan wie er als echte battler het snelste de finish haalt. Deelname 16 jaar en ouder. Parcours lengte: +/- 4-5 km.
Kosten: €20,-

TEAM RUN

Bij deze run komt het aan op echte kameraadschap, elkaar erdoor heen slepen op de lastigste plaatsen, elkaar een helpende hand bieden als je er nét niet bij komt, elkaar aanmoedigen tijdens de sprint, als team laten zien dat je je niet laat tegen houden door een paar hindernissen en uiteindelijk samen over de finish komen. Een team bestaat uit minimaal 3 personen tot een maximaal aantal van 7 personen. Deelname 16 jaar en ouder. Parcours lengte: +/- 4-5 km.
Kosten: €20,- per persoon