INSCHRIJVEN

Kosten

Mini battle van 2 t/m 5: € 5,-

Single run 6 tot 16 jaar: € 15,- (1 ouder gratis als begeleiding)

Single run 16 jaar en ouder:  €20,-

Team run 16 jaar en ouder:  €20,- per persoon 

Fighters Run: € 15.-

BattleRun 2021

Vanwege de onzekere situatie rondom Covid 19 heeft het bestuur besloten om in 2021 de battlerun niet door te laten gaan. Wij willen alle vrijwilligers bedanken voor de inzet die tot nu toe is geleverd.
Heb je vragen hier over? neem dan contact op met ons.
We gaan er voor om 2022 weer een mooie editie voor jullie te maken. En hopen jullie hier allemaal weer te zien!

NIEUW

Battlerun t-shirt zijn alleen nog maar beschiktbaar tijdens het event. Deze zijn voor kinderen, dames en heren.

Mini battle

Vanaf 2 t/m 5 jaar kunnen de kleinste strijders al battle’en op een speciaal gemaakt parcours. Parcourslengte: circa 80-200 m.

Kosten: €5,-

Kids run

Voor de fanatieke kids is er de leuke stoere kids run. Je bevliegt als een echte piloot die net neergestort is alle obstakels en hindernissen die je onderweg tegen komt om uit de handen van de vijand te blijven. De kids run is op hetzelfde parcours als de single en team run, durf je iets niet of vind je het een beetje te spannend… dan sla je deze over en ga je gewoon naar de volgende hindernis die je wel aandurft. Deelname van 6 tot 16 jaar. Parcours lengte: +/- 4-5 km.

Kosten: €15,- (eventueel mag er één ouder gratis meerennen als begeleiding).</span

Kids run Team

Samen starten in de Kids Run? Schrijf je dan in voor het onderdeel: 𝙆𝙄𝘿𝙎 𝙍𝙐𝙉 𝙏𝙀𝘼𝙈! Vanaf 3 personen kun je als team inschrijven en kun je gegarandeerd samen starten.

Kosten: €15,- (eventueel mag er één ouder gratis meerennen als begeleiding)

Single run

Wil je als een tornado het Battlefield over vliegen dan is deze single run echt iets voor jou! Je hoeft op niemand te wachten en kunt overal op je eigen tempo de hindernissen op stormen. Duik in de modder, tijger onder netten door, ren als een ware commando door de bossen. De beste run om een weddenschap aan te gaan wie er als echte battler het snelste de finish haalt. Deelname 16 jaar en ouder. Parcours lengte: +/- 4-5 km.
Kosten: €20,-

Team run

Bij deze run komt het aan op echte kameraadschap, elkaar erdoor heen slepen op de lastigste plaatsen, elkaar een helpende hand bieden als je er nét niet bij komt, elkaar aanmoedigen tijdens de sprint, als team laten zien dat je je niet laat tegen houden door een paar hindernissen en uiteindelijk samen over de finish komen. Een team bestaat uit minimaal 3 personen tot een maximaal aantal van 7 personen. Deelname 16 jaar en ouder. Parcours lengte: +/- 4-5 km.
Kosten: €20,- per persoon

NIEUW   Fighters run

Afgelopen jaar hebben verschillende deelnemers hun “fighters” kwaliteiten laten zien en hebben alle hindernissen getrotseerd en de finish gehaald! Ook dit jaar is het mogelijk voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking deel te nemen. Want het gaat tenslotte om het plezier! Wij vinden dit een belangrijk onderdeel en daar zal deze editie dus ook speciale aandacht naar uitgaan. Geef je nu op voor de Fighters Run!

Kosten: € 15.-

Trainingen volgen?

Wil je niet ongeoefend deelnemen? Volg dan een training van MT Outdoor Training – Marcel Thyssen in Maasbree of Baarlo.

Vol

Maasbree: maandagen van 19.00-20.00 uur
– (5-8, 12-8, 19-8, 26-8 & 2-9.)

Beschikbaar

Baarlo: donderdagen van 19.30-20.30 uur
– (8-8, 15-8, 22-8, 29-8 & 5-9)

Op zaterdagochtend 10 augustus zal er buiten de reguliere trainingen een extra trainingsmoment plaatsvinden. Deze duurt ruim een uur. De exacte locatie wordt t.z.t. bepaald.

Kosten: €25,- euro voor 6 trainingen.

Aanmelden via: mtoutdoortraining@ziggo.nl

Meer informatie: 06-29594367

Let op VOL=VOL