INSCHRIJVEN

U kunt zich inschrijven voor de Battlerun Maasbree, editie van 2018 door op de knop "Schrijf je nu in voor editie 2018" te klikken. Dit jaar werken we met tijdsblokken van een uur. Kijk dus goed bij de inschrijving binnen welk tijdsblok jij jezelf ingeschreven hebt. Heb je je eenmaal ingeschreven in een blok, kan dit niet meer gewijzigd worden naar een andere tijd.

Kosten

Mini battle van 2 t/m 5: € 3,-
Single run 6 tot 16 jaar: € 15,- (1 ouder gratis meerennen als begeleiding)
Single run 16 jaar en ouder:  €20,-
Team run 16 jaar en ouder:  €20,- per persoon 

Mini battle

Vanaf 2 t/m 5 jaar kunnen de kleinste strijders al battle’en op een speciaal gemaakt parcours. Parcourslengte: circa 80-200 m.

Kosten: €3,-

Kids run = VOL (inschrijven is niet meer mogelijk)

Voor de fanatieke kids is er de leuke stoere kids run. Je bevliegt als een echte piloot die net neergestort is alle obstakels en hindernissen die je onderweg tegen komt om uit de handen van de vijand te blijven. De kids run is op hetzelfde parcours als de single en team run, durf je iets niet of vind je het een beetje te spannend… dan sla je deze over en ga je gewoon naar de volgende hindernis die je wel aandurft. Deelname van 6 tot 16 jaar. Parcours lengte: +/- 4-5 km.

Kosten: €15,- (eventueel mag er één ouder gratis meerennen als begeleiding).

Single run

Wil je als een tornado het Battlefield over vliegen dan is deze single run echt iets voor jou! Je hoeft op niemand te wachten en kunt overal op je eigen tempo de hindernissen op stormen. Duik in de modder, tijger onder netten door, ren als een ware commando door de bossen. De beste run om een weddenschap aan te gaan wie er als echte battler het snelste de finish haalt. Deelname 16 jaar en ouder. Parcours lengte: +/- 4-5 km.

Kosten: €20,-

Team run

Bij deze run komt het aan op echte kameraadschap, elkaar erdoor heen slepen op de lastigste plaatsen, elkaar een helpende hand bieden als je er nét niet bij komt, elkaar aanmoedigen tijdens de sprint, als team laten zien dat je je niet laat tegen houden door een paar hindernissen en uiteindelijk samen over de finish komen. Een team bestaat uit minimaal 3 personen tot een maximaal aantal van 7 personen. Deelname 16 jaar en ouder. Parcours lengte: +/- 4-5 km.
Kosten: €20,- per persoon

Trainingen volgen?

Wil je niet ongeoefend deelnemen? Volg dan een training van Marcel Thijssen in Maasbree of Baarlo.

Maasbree: maandagen van 19.00-20.00 uur (30 juli-6 augustus-13 augustus-20 augustus-27 augustus-3 september)
Baarlo: donderdagen van 19.30-20.30 uur (2 augustus-9 augustus-16 augustus-23 augustus-30 augustus-6 september)

Kosten: €25,- euro voor 6 trainingen.

Aanmelden via: mtoutdoortraining@ziggo.nl
Meer informatie: 06-29594367
Let op van VOL=VOL